Onko järkee vai ei? Ei kyllä ole

11.09.2012 - 20:12 / ernunoob.


Taas se tapahtui. Skannerini. En pysty skannaamaan, koska muste on loppunut. En tajua tuota vieläkään. Miten helvetissä muste liityy skannaamiseen, joka on ihan eri asia kuin tulostaminen. Helkkarin insinöörit ja heidän saatanan logiikkansa.

Mutta nytpä siis odotellaan että saan mustetta tilatuksi että pääsen skannaamaan.

Tuo ei kuulosta VIELÄKÄÄn ja tuskin KOSKAAN tulee kuulostamaan järkevältä.

Yritän painottaa nyt blogaamistani video puolella, mutta siellä puolen converttori vittuilee. Se ei osaa convertoida. Mokoma paskiainen!
8 tuntia se on muka convertoinut video clippiä, jonka kesto on 6 minuuttia. Se vetelee jotain omituisia yli aikoja.

Hyvääkin on minun elämääni luvassa (siitä en sitten tiedä että onko se teille niinkään hyvä), sillä saatan saada töitä, sekä huomenna saan lopultakin Simsin Supernatural lisäosan. Hip hei!

Luvassa on siis taas näitä sarjiksia sims pelistä, sekä mahdollisia ”mulla ei ole aikaa. Nyt on mutten jaksa” tilanteita. Dam dam daa~!
Kattotaan mitä tapahtuu~!!

Tsau~

Kategoria: Yleinen.



2 vastausta - “Onko järkee vai ei? Ei kyllä ole”

  1. Annika Kirjoittaa:

    Tuossa on syy, miksi vuosi sitten kun skannerini hajosi ja isä lupasi ostaa minulle uuden joululahjaksi, vannotin sille, ettei sitten sorru ostamaan mitään tulostinskannerikopiointi-yhdistelmämasiinaa, vaan ihan tavallisen skannerin, koska noissa halvatun yhdistelmämasiinoissa on tuo kirottu mustejuttu :c Poikaystävällä on kans sellainen ja se skannausjälki tosiaankin riippuu siitä, onko musteet lopussa vai ei, vaikkei siinä mitään logiikkaa ole. Uskon, että insinöörit on suunnitelleet sen tahallaan noin, että saadaan pakkomyytyä ihmisille mustetta.

  2. Erno Kirjoittaa:

    Se on välillä kätevä kun on tarvetta tulostamiselle (silloin kun mustetta löytyy), mutta loppujen lopuksi todella raivostuttava. Kaikki pyörii rahan ympärillä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus