Murskaa ”kehullasi” mun pieni sielu

27.05.2014 - 17:52 / ernunoob.


Kategoria: Yleinen.



4 vastausta - “Murskaa ”kehullasi” mun pieni sielu”

  1. Rika Kirjoittaa:

    On muuten AIKA PASKAMAISTA arvostella toisen sarjakuvaa pelkän piirtotyylin takia. Että idea saa olla kuinka paska vain, kunhan se on MANGAA TAI ANIMEA? Eikä Erno voi piirtää ”oikeeta mangaa” kun se ”ei oo japailainen”……

    manga = sarjakuva
    sarjakuva = manga
    mikki hiiri = manga
    naruto = sarjakuva

    Oikeasti, ei kukaan edes ota kehuna sitä, että joku sanoo ”Sulla on MANGAtyyliä piirroksissasi”, koska tietyt ihmiset ovat saaneet siitä haukkumasanan. Ja kun ”mangaksi” usein luokitellaan piirrustujälki, jossa on lautasen kokoist silmät, piste nenä ja kilometrin korkuiset hiukset, ei ole todellakaan kehu sanoa, että joku piirtää ”mangatyylillä”.
    Kyllä japanilaista sarjakuvaa saa lukea ja fanittaa, tehdään siellä hyväkin sarjakuvia, mutta tyhmää on sanoa, että kaikki ”manga” on hyvää. Kaikki sarjakuva ei vain voi olla hyvää. Joku piirtää paskaa, joku vähemmän paskaa. Jotkut piirtää ripulia. Toiset oksentaa.

    Jos sarjakuvaa arvostetaan vain sen piirtotyylin takia, ei arvostelija ole nähnyt vaivaa, että lukisi ajatuksen kanssa sarjakuvaa vaan on katsellut piirtojälkeä ja tuominnut sille leimanimen. Ja leimaaminen voi satuttaa, vaikkei sitä aina tarkottaisikaan.

  2. Erno Kirjoittaa:

    Rika. Tuo oli kaunein puhe mitä olet ikinä pitänyt 😀

  3. Cassie Kirjoittaa:

    SAMAISTUN

  4. ernunoob Kirjoittaa:

    Kohtalotoveri!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus